sâmbătă, 31 iulie 2010

Ceva dulce


100 gr zmeura (preferabil proaspata)
100 gr mure (preferabil proaspate)
2 piersici
50 ml suc de mere
cateva frunze de menta

Este o gustare delicioasa care NU ingrasa.Pofta buna!

vineri, 30 iulie 2010

Pudra stralucitoare Avon


Desi mi-am promis ca nu voi mai cumpara nimic (in afara de cateva lucruri care chiar sunt de calitate) de la Avon nu am rezistat in fata "ispitei",in fata catalogului pe a carui pagina era prezentata aceasta pudra.Nici nu am stat pe ganduri si am zis "o vreau".Dupa cateva zile a sosit si comanda mult asteptata.
Speram ca pudra sa poata fi folosita si fara fond de ten,dar din pacate este aproape imposibil.Am incercat-o apoi pe fond de ten,dar am ramas putin dezamagita.Nu arata deloc natural,iar stralucirea aurie cu care se lauda este mai mult portocalie.Ei bine am zis "asta este" si am vrut sa ii pun capacul.Pune-l daca poti."M-am luptat" cu el cam cinci minute pana am reusit sa il pun fara sa compromit pensula.
Nota mea pe o scara de la 1 la 10 pentru acest produs este 4,5.

Explicatie

Buna =] Dupa cum am explicat intr-o postare anterioara aparatul meu foto este stricat si de aceea nu sunt poze personale pe blog.Sper sa se remedieze curand problema.Pana atunci ma voi ocupa de reviews...

Favoritele lunii iulie


1.Este un lip liner de la Victoria's Secret.Ador partea invizibila,deoarece este perfecta pentru gloss impiedicandu-l sa se scurga de pe buze.

2.Este un lip stain.Am un singur cuvant:indispensabil.

3.Este crema hidratanta de maini despre care am scris anterior.

joi, 29 iulie 2010

I apologize

Imi cer scuze ca pozele pe care le atasez la postari nu sunt facute de mine personal,dar aparatul meu foto este stricat si sper ca voi remedia problema in curand.Inca o data scuze =]

Ingrijirea parului decolorat si/sau vopsit

Deoarece parul meu este decolorat si vopsit trebuie sa ii acord mai multa atentie decat in cazul parului nevopsit.Daca nu "il tratez" acesta este tern si extrem de uscat.In cele ce urmeaza va voi descrie pasii pe care ii urmez eu.
Pasul 1: sampon pentru par vopsit Nivea
Pasul 2: balsam pentru par vopsit Nivea
Pasul 3: masca pentru par vopsit Loncolor Ultra
Pasul 4: clatire cu ceai de musetel
Pasul 5:lapte protector pentru par vopsit Nivea
Pasul 6:ser pentru varfuri despicate Avon
Pasul 7:il las sa se usuce natural

Balsam hrănitor cu extract din lapte de orez şi nucă de cocos


Ce spun ei:
Balsam care revitalizează şi hrăneşte părul uscat, redându-i frumuseţea naturală, prin formula sa unică, ce combină proprietăţile hidratante şi hrănitoare ale uleiului din nucă de cocos şi ale laptelui din orez.

Ce spun eu:
Imi place ca lasa parul matasos si totodata lasa un miros placut care dureaza aproximativ o zi.In ceea ce priveste revitalizarea...ei bine alegeti acest balsam daca va place aroma de cocos si ca sa obtineti un par matasos.

miercuri, 28 iulie 2010

AVON Arabian Glow


AVON Arabian Glow este un baton multifunctional ( 3 in 1) conceput pentru a fi utilizat pentru machiajul ochilor, a buzelor si a pometilor.
Cand mi l-am achizitionat a fost mai degraba un moft,deoarece nu aveam nevoie de el.Incercand sa il folosesc am ramas foarte dezamagita,deoarece nu se potrivea nici pe buze,nici pe ochi,nici macar pe pometi.Ei bine etapa de dezamagire a luat sfarsit zilele trecute cand am dat peste blogul lui
http://special-koko.blogspot.com
(un blog genial).De atunci folosesc acest baton ca un fel de baza(ca sa o numesc asa)pt fardul de ochi cand ma machiez cu nuante pamantii/aurii.

luni, 26 iulie 2010

Crema hidratanta pentru maini


Am tot incercat o multime de creme pentru maini pana sa gasesc una care sa ma satisfaca din toate punctele de vedere (adica sa hidrateze si sa aiba un miros placut).
Dupa nenumarate incercari esuate de a gasi o crema care sa corespunda standardelor impuse de mine am dat peste Cherry&Mocha de la Oriflame si pot spune ca sunt multumita de ea.Singurul regret este ca desi am cumparat-o cu multe luni in urma(aprox.4-5) nu am incercat-o pana zilele trecute(deoarece aveam prea multe tuburi incepute),iar acum nu mai este disponibila in brosuri.Pacat...

Masca pentru fata Chantelle Dead Sea Mineral Mud

Ce spun ei:
*Curata tenul in profunzime
*Contine alge si noroi din Marea Moarta
*Fabricata din produse naturale

Ce spun eu:
Pentru inceput:culoarea mastii este verde.Curata tenul(nu foarte bine,dar il curata) si il hidrateaza,insa imediat dupa ce o aplici simti o senzatie racoritoare,iar mai apoi parca fata ti-ar lua foc.Pur si simplu parca iti arde pielea.Desi tenul arata mai bine dupa utilizare nu as mai cumpara aceasta masca datorita faptului ca durerea este destul de mare,chiar foarte mare as spune

Ingrijirea tenului


In primul rand scuzati faptul ca denumirile sunt in engleza,dar poza a fost uploadata pentru prima oara pe blogul meu international(ca sa il numesc asa).

1.In primul rand folosesc un demachiant pentru a indeparta machiajul si impuritatile.Cel ales de mine este cel de la Bioten.Are o textura cremoasa,fiind ideal pentru demachierea zonei ochilor.Totodata are un miros placut si hidrateaza putin pielea,lasand-o mai catifelata.

2.In al doilea rand folosesc acest Hydro Toner de la Gerovital care este destul de bun.Tenul meu este mai catifelat de cand il folosesc.

3.Pentru hidratare folosesc crema de zi pentru ten uscat/sensibil de la Elmiplant.Este o crema care mi se potriveste.De cand o folosesc zilnic nu mai am probleme cu uscarea tenului si zonelor rosii de deasupra sprancenelor si de la capatul interior al acestora.

4.Al patrulea produs pe care il folosesc este crema impotriva cosurilor Clearskin.In cazul in care imi apare cate un cos aplic seara pe el aceasta crema iar dimineata dimensiunile lui sunt mult mai mici (in unele cazuri dispare cu totul).

Scurta prezentare personala

Deoarece este prima mea postare pe acest blog voi incepe print-o scurta prezentare.Sunt o adolescenta ca orice alta adolescenta,imi place tot ceea ce tine de beauty...ei bine...nu chiar tot...de exemplu nu imi place colectia MAC for Rodarte desi bineinteles ca nu voi avea ocazia sa o testez prea curand (pentru a intelege mai bine de ce nu imi place dati un search pe google).Printre nenumaratele mele hobby-uri sunt si cateva pe care le practic constant:teatrul si pictura.Datorita celui din urma (hobby) am reusit sa imi descopar si pasiunea (defapt ca sa fiu sincera e o obsesie) pentru produsele cosmetice.Ce sa mai spun?Pentru cateva informatii suplimentare puteti citi profilul meu.Cam asta ar fi...