joi, 30 septembrie 2010

Recomandare carti




Am intrat pe blog doar pentru ca vreau sa va recomand o carte pe care o citesc chiar acum(defapt acum scriu pe blog,dar a-ti prins ideea).Este vorba despre "Portretul lui Dorian Gray" de Oscar Wilde.Nu am citit decat 11 pagini pana acum,dar vreau sa va spun ca am invatat lucruri pe care nu le-am invatat citind 5-6,poate chiar mai multe carti.V-o recomand cu tot dragul si din tot sufletul,mai ales celor care au o latura de artist in ele/ei.

Pentru o carte asa mai light va recomand Greselile Mirandei pe care am terminat-o chiar ieri.Desi are 519 pagini am citit-o in 4 zile.E foarte draguta si bineinteles,dupa cum v-ati dat seama,usor de citit.

Homemade:Ser pentru hidratarea parului

Cea mai predispusa zona (a parului) la uscare este de la mijloc spre varfuri.Deoarece am reusit din nou sa imi degradez parul prin vopsire am tot cautat solutii ca parul meu sa fie in permanenta hidratat.La un moment dat cand m-am plictisit de atatea produse care nu faceau ce promiteau,am luat o sticluta goala de ser si am adaugat 3/4 apa,1/4 ulei de masline si cateva picaturi de parfum(puteti pune orice parfum doriti).
Aplic(2-3 ori pe saptamana) un strop de ser pe palma si il intind pe toata suprafata parului (de la jumatate spre varfuri).Nici nu se vede ca as aplica ceva,deoarece nu ramane uleios deloc.Rezultatatul este unul incantator,pentru mine.Parul meu e mult mult mult mai hidratat si mai matasos.

miercuri, 29 septembrie 2010

Buze palide: My new "must"


In ultima saptamana am adoptat trend-ul sau viitorul trend si anume cel a buzelor palide.Desi am mai "purtat" asa ceva si in trecut acum m-am indragostit de acest look,care cred eu mi se potriveste binisor.Bineinteles ca trebuie sa imi scot ochii in evidenta pentru a echilibra aspectul,dar asta nu ma deranjeaza chiar deloc.
Cum fac? Aplic un strat subtire de fond de ten pe buze,iar mai apoi un strat de pudra intr-o nuanta foarte deschisa.
P.S: Eu le prefer putin mai palide decat a modelului din poza.

Ingrijirea tenului: Rutina zilnica (NEW)

Dimineata (Luni-Duminica) :
1.Pentru a elimina eventualele urme de machiaj ramase de la demachierea de seara: Philosophy Purity Made Simple
2.Hidratare: Crema hidratanta de zi pentru ten sensibil Elmiplant cu extract de lapte de bumbac

Seara (Luni-Duminica) :
1.Indepartarea machiajului: Lapte demachiant pentru ten sensibil Elmiplant
2.Hidratare+revigorare: LUSH Celestial - crema de fata pentru tenul sensibil

Miercuri si Duminica (Seara) :
1.Miercuri: exfoliere-Crema exfolianta L'Occitane cu extract de migdale si mar
2.Duminica: exfoliere-faina de porumb umezita

Duminica
1.Masca:ce am la momentul respectiv

Miss Dior Cherie






























Azi am folosit ultimile picaturi din acest parfum.A fost un parfum care m-a incantat atat timp cat a tinut.Bineinteles ca nu l-am folosit zilnic (decat in prima saptamana),asta datorita faptului ca am foarte multe parfumuri incepute.
Cand mi l-am cumparat,am cumparat defapt 2 sticlute (am mai procedat asa cu D&G The One).Acum mi-am impus sa nu mai incep cealalta sticluta pentru o perioada...sa mi se faca dor de miros.
Sa revin.E un parfum care mi se pare casual,potrivit pentru mers la scoala,serviciu,cumparaturi,o plimbare prin parc,etc (a-ti prins voi ideea).
Note dulci: mandarine, frunze de capsuni, zmeura si popcorn cu caramel
Note discrete: iasomie, violete, mosc si patchouli

marți, 28 septembrie 2010

M-am saturat

M-am tot gandit daca sa scriu despre asta sau nu.Am decis sa scriu,deoarece m-am saturat de unele persoane.In ultima perioada am primit cateva mailuri(ma asteptam sa fie comentarii pe blog) de la o domnisoara/doamna care ba imi zice ca sunt urata ca naiba,ba ca fac blogosfera de rusine,ba sa ma duc dracului,etc.
Ei bine,uite ca vreau sa ii raspund prin intermediul acestei postari.
1.Din moment ce imi critici fiecare postare in parte (macar fa criticile pe blog,te rog) cum poti afirma ca nu ai citi un blog jegos ca al meu?
2.Da,sunt urata,dar din fericire uratenia se poate elimina prin operatii estetice,dar inca nu am auzit de operatii care ti-ar putea reda bunul simt tie...deci eu am o sansa
3.Sunt blonda...asa si?
4.La dracu nu ma pot duce pentru ca nu cunosc drumul,poate mi-l arati tu intr-o zi cand ai timp
5.Chiar daca studiez teatrul,nu inseamna ca mint fetele cu postarile mele.P.S: vizioneaza cateva piese de teatru (du-te la un spectacol) si vei avea ocazia sa vezi ca actorul nu poate minti.Daca vei trece prin Cluj,te voi invita cu mare drag la un spectacol de al meu sa o vezi in carne si oase pe urata de mine.

La inceput m-au durut foarte tare cuvintele ei,deoarece mi-a mai adus cateva jigniri pe care chiar nu vreau sa le public,dar am decis sa nu ma las influentata de parerile negative,ci sa extrag din ele doar ceea ce m-ar putea ajuta.

Review: Crema hidratanta pentru maini Arnica Essentiel Yves Rocher



































Dupa cum bine stiti deja imi plac foarte mult cremele dedicate mainilor.Va povesteam mai demult ca nu imi voi mai cumpara altele pana nu termin ce am...deci probabil anul acesta nu voi mai cumpara nici o crema si nici in primele luni ale anului viitor...ar fi minunea minunilor daca as rezista atat.Sa trec la subiect.
Aceasta crema si-a cumparat-o mama,care se pare se molipseste de la obsesia mea.Asta e foarte bine,zic eu...mai multi obsedati de creme,mai multe creme.Ce sa zic despre crema?Zice ca pastreaza tineretea mainilor si ca e buna si pentru unghii.De hidratat hidrateaza,dar nu ceva iesit din comun...am testat creme mult mai bune.Mirosul ma duce cu gandul la plante medicinale(din acelea ce se pun in ceaiuri) si la campuri in perioada primaverii.Nu ma deranjeaza in mod special mirosul,dar tinand cont ca persista bine (dupa o ora inca il simteam),as fi preferat sa aiba o alta aroma.
Nota:7

luni, 27 septembrie 2010

Putin ajutor

Am nevoie de putin ajutor din partea voastra :) De ceva timp incerc sa gasesc un fond de ten potrivit pentru mine.Ceea ce caut eu la el e:
*sa aiba putere de acoperire scazuta...cred(vreau doar sa imi uniformizez culoarea tenului)...nu am cosuri sau alte inperfectiuni pe care sa le ascund
*sa aiba un aspect natural
*sa reziste cat mai mult

joi, 23 septembrie 2010

ANUNT Contest Vampire vs. Fairy

Vreau sa va reamintesc ca ne indreptam cu pasi repezi spre data de 01.10.2010 data limita pentru trimiterea adreselor (cele care au participat la concurs).Coletele le voi expedia pe 02.10.2010.Premiul concursului si premiul special vor consta si in produse Sephora si Yves Rocher+cadou,iar mentiunile in cadouri.

Lip Booster Gloss de la Oriflame

Azi vreau sa va vorbesc despre luciul pentru buze Lip Booster de la Oriflame,deoarece l-am gasit zacand intr-un sertar cu cosmetice.
L-am cumparat pe la inceputul anului,daca nu ma insel,dar nu lam folosit mai mult de 3-4 ori,asta deoarece in acel moment aveam 20 si ceva de glossuri...so yeah...le foloseam de 2-3 ori si gata.
Pe acesta l-am redescoperit pentru ca aveam nevoie de un gloss maroniu (am nuanta Toffee-cel maro din imagine).
Ce pot sa va spun despre el?In afara faptului ca miroase...mmm...delicios,nu face prea mare lucru.Pe buze e un maroniu deschis de tot,iar cand incepe sa dispara e foarte lipicios.Un plus i-as da pentru faptul ca rezista destul de bine pe buze,asta daca nu bei si nu mananci.

miercuri, 22 septembrie 2010

Un nou blog

Am deschis acest nou blog pentru a il dedica exclusiv fashion-ului,deoarece nu vreau sa va mai innebunesc aici cu postari legate de moda.Doritoarele/doritorii ii astept cu mare drag aici.

marți, 21 septembrie 2010

Noutati

Azi am avut un program destul de lejer pana la ora 13:00 cand au inceput orele de arta actorului,asa ca inainte de asta mi-am luat o prietena sa mergem "la vanatoare" de cadouri pentru ziua mamei mele.Tot plimbandu-ne am gasit pe Eroilor un magazin micut cu produse de firme cunoscute la preturi mult mai mici ca in magazine.De exemplu eu mi-am luat un balsam de buze Neutrogena cu 7 lei pe cand in farmacie e in jur de 12-15 (depinde de farmacie) si un tus Dior cu 30 lei,in magazinele de specialitate (ex:Sephora) fiind cam 60-80 lei.Din cate am observat majoritatea produselor sunt cam la jumatate de pret.Singura explicatie plauzibila cred ca e... sunt produse din colectii trecute...dar atat timp cat nu sunt expirate pe mine nu ma intereseaza ca e din colectia din 2009.

luni, 20 septembrie 2010

Gelul antibacterian


De cand cu gripa porcina,rafturile farmaciilor si a supermarketurilor sunt pline cu spray-uri si geluri antibacteriene.
Intrebarea de pe buzele tuturor e "care este cel mai bun produs?".Daca li se face o propunere sfarsesc prin a cumpara fie cel mai scump produs pe principiul "cu cat mai scump cu atat mai bun",fie cel mai ieftin produs zicandu-si "calitatea ca si calitatea...gel antibacterian sa fie".
Ei bine eu folosesc asemenea produse dinainte de gripa porcina,deoarece calatorind cu mijloacele de transport in comun,taxiuri sau atingand diferite obiecte publice,riscam sa ne infestam cu o gama larga de virusi.
Ce m-a determinat sa folosesc acest gen de produse?Cazurile tot mai multe si dese de boli de piele contactate de prin autobuze.
Acestea fiind spuse va recomand sa folositi geluri/sparyuri antibacteriene.

duminică, 19 septembrie 2010

Look of the day


Azi imi place tinuta lui Miley Cyrus (si extensiile ei,de care se pare ca "a scapat" in ultimul timp).

sâmbătă, 18 septembrie 2010

Garnier Lip balm: Shine


Dupa cum spuneam in urma cu destul de mult timp,sunt dependenta de balsamurile pentru buze.Le folosesc zilnic,aplicandu-le de cate ori imi amintesc(si imi amintesc cel putin din 20 in 20 de minute).
Ei bine acum o saptamana( cam asa),mi s-a terminat Nivea Pearl&Shine de care am fost foarte incantata.Recomand toate balsamurile pentru buze Nivea,deoarece hidrateaza foarte bine.
Deci...am zis ca nu imi mai cumpar Nivea,ci altceva.Sa "fiu deschisa" noutatilor.Ei bine mi-am cumparat acest balsam Garnier de care nu sunt multumita.Desi lasa buzelor un aspect roz,dragut,cu putin glitter,dar nu hidrateaza (am auzit ca varianta Repair e buna,dar nu am gasit-o cand l-am cumparat pe acesta).
In concluzie luni voi merge sa imi achizitionez un alt balsam,probabil Nivea.

vineri, 17 septembrie 2010

Someday this will be mine


Tot vad pe youtube gurus care "se lauda" si lauda Clarisonicul.Din spusele lor pare a fi minunea de pe Pamant.Uf...ma innebunesc video-urile de pe site...am o multime de produse pe care nu le folosesc datorita lor.
Ei bine intr-o zi voi avea si eu aceasta minunatie in valoare de 275$. Iha....:)) :)) :))

joi, 16 septembrie 2010

By the way...

Va rog sa imi scuzati postarile haotice pentru inca un scurt timp,dar mai dureaza cateva zile pana imi intru in ritm...

miercuri, 15 septembrie 2010

Singura solutie (eficienta) pentru firele despicate

E o postare pe care vroiam sa o fac cu mult timp in urma,dar am tot amanat-o si sincer am mai si uitat de ea.E vorba despre solutiile/serurile/sampoanele/tratamentele pentru fire despicate care promit sa le regenereze.Probabil multe cunoasteti informatia pe care am sa o "destainui" mai jos.
SINGURA!!!!!!!!!!!!!!!! solutie pentru firele despicate e foarfeca.
Sa ne gandim putin...e ca si cum ai rupe o coala A4 in doua...vezi in magazine/cataloage un ser minune care promite sa refaca coala rupta...dai cu el nu merge...dupa cateva saptamani/luni te saturi si incerci cu lipici...chiar daca reusesti sa lipesti coala o urma tot ramane.PS:nu incercati lipici pe par:))
Deci ideea e ca firele despicate pot fi prevenite(voi reveni cu o postare pe aceasta tema),dar nu pot fi tratate.Asa ca deschideti-va bine ochii si nu cumparati astfel de asa zise produse minune.Mai bine luam un fardulet de banii aia,sau o oja,sau...

Tags Day

Oficial miercurea e ziua in care voi posta taguri.Daca aveti taguri si vreti puteti sa mi le lasati pe adresa anamariaannya@yahoo.com.Le ador :))

Tag primit de la cineva cu mult timp in urma si salvat...nu mai stiu de la cine il am:(:(:(Daca respectiva vede postarea sa ma anunte *hug*
7-8 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula unde ar trebui sa stai o luna (mancare si cazare asigurata):

Asta e lux deja...masa casa pe insula...era mai interesant un naufragiu:))

1.Telefonul (chiar daca nu l-as mai putea incarca si nu as avea semnal)
2.Carti,carti si iar carti (pt. citit nu de joc)
3.Rimel
4.Creion dermatograf(ar merge si macar un fard.....dar vreau sa iau si alte lucruri :)) )
5.Aparatul foto
6.Laptop-ul
7.Un pix/creion
8.Un caiet

Predau acest tag fetelor care vor sa il preia :*:*:*

Look of the day




















































Azi imi place tinuta Brendei Song.

Helppppppppp!!!!!!!!!!

Am o foarte mare problema.Pielea mea uscata nu mai reactioneaza la nici o lotiune.Se usuca si se usuca si se usuca.Am incercat 3 lotiuni noi de vineri si pana azi si nimic...........stiti voi una buna?Help...please :(( :(( :((

marți, 14 septembrie 2010

Castigatoare Giveaway Contest


Premiul concursului: Adyna
Premiul special: Iguanitza
Mentiuni:Andra, Anca Serban,Monika,Alexandra Istamate,Simina,Carla Manolea,Ancutza (daca am uitat vreo participanta o rog din suflet sa ma traga de urechi)

Voi reveni cu pozele de la mentiuni :)



Imi pare extrem de rau

Am ramas in urma (fooarte in urma) cu postarile,iar luni trebuia sa anunt castigatoarele.Va rog sa imi scuzati eroarea.Promit ca in aceasta seara sa le anunt.

duminică, 12 septembrie 2010

Am primit acest tag de la Iguanitza.Multumesc *hug*

  1. Ce tip de par ai?

Cret si destul de uscat.

  1. Care este lungimea actuala a parului tau?

Daca m-ati fi intrebat cu o luna in urma era pana la mijlocul spatelui...acum e un bob...deci scurt.

  1. Cat de des iti tunzi parul?

Cat mai rar,dar in ultimul an am incercat sa merg sa imi taie din varfuri cam o data la 2-3 luni.

  1. Care au fost extremele legate de lungime pe care le-ai experimentat? Ai mai reveni la una dintre ele?

Am avut parul pana la mijlocul spatelui la gradinita,pana la umeri sau putin sub umeri pana pe clasa a 3-a,apoi l-am avut scurt pana sub urechi pana in clasa a 6-a,iar mai apoi l-am avut tot lung pana la mijlocul spatelui pana acum o luna.Cu siguranta voi reveni la parul lung.

  1. Iti vopsesti parul? Cat de des? Acasa sau la coafor?

Da.Cam o data la o luna-o luna jumate.La coafor.

  1. Ce culoare ai si ce culoare iti doresti sa aiba parul tau?

Blond.Deocamdata il pastrez blond.

  1. Ai avut vreun experiment nereusit legat de vopsirea parului?

Nu ceva notabil.

  1. Care au fost extremele legate de culoarea parului? Ai mai reveni la vreuna dintre ele?

L-am avut brunet si nu imi statea bine,roscat,iar acum blond.

  1. Ce vopsea de par folosesti acum? Care a fost cea mai buna si cea mai proasta vopsea folosita?

Nu stiu ce vopsea folosesc cei de la coafor :-??

  1. La ce varsta ti-ai vopsit parul prima data?

15 ani

  1. Cat de des iti speli parul?

Vara zilnic,iarna la 2 zile.

  1. Ce produse folosesti la fiecare spalare?

Sampon, balsam, ceai de musetel.

  1. Ce sampon folosesti acum? Care este cel mai bun si cel mai prost sampon folosit vreodata?

Acum folosesc Nivea pentru par vopsit pe care il alternez cu Nivea pentru par blond.Pentru mine cel mai bun e Nivea,iar cel mai prost Pantene.

  1. Ce balsam folosesti acum? Care este cel mai bun si cel mai prost balsam folosit vreodata?

Acum folosesc balsamul cu nuca de cocos si extras de orez de la Oriflame in alternanta cu Balsamul pentru par vopsit de la Nivea.Balsamul Nivea e cel mai bun pentru mine.Il folosesc de prea mult timp ca sa pot desemna unul prost.

  1. Ce masca folosesti acum? Care este cea mai buna si cea mai proasta masca folosita vreodata?

Acum folosesc o masca de la Loncolor.Nu am o masca pe care sa o desemnez cea mai buna/rea.

  1. Folosesti un tratament pentru par?

Da

  1. Folosesti masti de par home made sau alte leacuri "babesti"?

Folosesc ceai de musetel

  1. Ce produse de styling folosesti in mod curent?

Fixativ si protectie termica...uneori ceara,dar extrem de rar.

  1. Ce instrumente de coafat folosesti in mod curent?

Placa

  1. Cum iti porti parul de obicei?

Desprins

  1. Care este coafura ta preferata pentru ocazii?

A?Pas...

  1. Care este coafura pe care ai purta-o sau ai purtat-o in ziua nuntii?

Nu m-am gandit la asta...

  1. Exista o personalitate al carei par il admiri?Te-ai inspirat de la vreo personalitate in stilul actual?

Imi plac vedetele cu par lung si des.

  1. Care este cel mai important lucru pe care il faci pentru ca parul tau sa arate bine?

Il ingrijesc corespunzator.

  1. Care este cel mai bun sfat pe care il poti da cuiva despre par?
Ingrijire+ingrijire+ingrijire???si neaparat igiena

vineri, 10 septembrie 2010

GIVEAWAY Contest is OVER

Dupa cum va anuntam intr-o postare anterioara azi s-a incheiat giveaway-ul Vampire vs. Fairy.
Vreau sa va reamintesc ca fiecare participanta care nu a castigat premiul concursului (5 produse+cadou) sau premiul special (3 produse+cadou) va primi o mentiune care va consta intr-un cadou.
Castigatoarea va fi anuntata luni pana la ora 24:00
Rog toate fetele care au participat sa imi lase adresa la care sa le trimit coletul pe adresa mea de e-mail: anamariaannya@yahoo.com

Look of the day


Imi place enorm rochia Selenei,insa din pacate nu am gasit poze intregi (de sus pana jos).Pentru a vedea mai bine rochia cautati videoclipul piesei "A year without rain".

Fashion Box: Converse

Converse

Iubesc tenisii Converse,poate de aceea magazinul din Iulius e unul dintre magazinele mele preferate,dar urasc cand imi place o pereche si nu au marimea mea...mi s-a intamplat de prea multe ori.BlEaH...
Azi va propun o tinuta asa mai...casual.

joi, 9 septembrie 2010

SuperBlog 2010























Stiu ca blogul meu e defapt un blogulet si ca pentru multe persoane e neinteresant,dar e al meu si scriu cu mare drag fiecare postare.Ca orice blogger imi doresc sa imi fac remarcat blogul,sa il fac "prietenos" ca orice persoana sa il citeasca cu placere.
Ceea ce vreau sa spun e ca m-am inscris in concursul Super Blog,un concurs despre care am aflat in aceasta seara.Pentru detalii dati un click aici.

Look of the day


Imi place look-ul lui Nicole Ritchie,deoarece e o tinuta in care ma regasesc si pe care o adopt de cate ori am ocazia si vreau sa ma simt lejer.
Vreau sa va anunt ca voi renunta pentru un timp sa mai acord award-ul "Blog of the day".

Top 5 parfumuri preferate

1.Basic Instinct by Victoria's Secret
E unul dintre parfumurile mele preferate.E un parfum "elegant" cu note de:caise, tuberoza, gardenie, prune, patchouli,trandafir turcesc si vanilie.e cadou,deci nu stiu pretul

2.Escada Pacific Paradise
E un parfum "jucaus",exotic perfect pentru dupa amiezile de vara.Note: I(lamaie verde,ananas Victoria,nuca de cocos,goldenberry), II(banana,zahar folosit la fabricarea bomboanelor,vata de zahar), III(mosc,lemn de santal,chihlimbar,sare de mare hawaiana). 50ml-170Ron

3.D&G The One
Este un parfum foarte feminin cu note florale si lemnoase. 50ml-215Ron

4.
Breathless by Victoria's Secret
Gasiti review-ul aici. e cadou

5.D&G Light Blue
Aroma de baza a parfumului sunt portocalele siciliene.Il "port" cu mare drag de fiecare data.
100ml-230Ron

Care e parfumul vostru preferat?


miercuri, 8 septembrie 2010

Look of the day


Azi avem un double look of the day.Si restul e tacere ;))

Blog of the day XVIII


Blog award-ul de azi il ofer lui Make-up your mind.

Fashion Box: Guitar

Guitar

Nu e o tinuta foarte reusita,dar e o inspiratie de moment:D:D:D...va rog sa observati geanta...superba.

Cum puteti verifica daca buzele voastre chiar sunt hidratate



Pot spune ca am grija de buzele mele.Folosesc in fiecare zi balsam de buze si nu le umzesc ca apoi sa mi se crepe.Dar oare e suficient?
In aparenta da,dar in "esenta" nu.Desi buzele mele par foarte bine hidratate si fine,din intamplare am descoperit ca nu este asa.Cum am descoperit?Ei bine...citeam ca unul dintre trendurile make-upului in aceasta toamna-iarna vor fi buzele palide.Cum se obtin aceste buze palide?Aplicand fond de ten pe ele (cantitatea folosita tine de rezultatul pe care vrem sa il obtinem:mai mult fdt=buze mai palide).Aplicand fondul de ten am observat ca pe la mijlocul buzei inferioare am o dunga ciudata.Stiti ce era?Piele moarta,care inainte sa aplic fdt nu era absolut deloc vizibila.Ce am facut?Am luat faina de porumb,am umezit-o si am frecat usor.Rezultatul a fost unul bun,dar desi acest exfoliant homemade e foarte bun pentru fata,pentru buze e putin mai agresiv.
Acestea fiind spuse puteti incerca si voi sa realizati acest "test".Eu tot ce mai pot spune e ca in zilele ce urmeaza imi voi achizitiona un exfoliant pentru buze.

marți, 7 septembrie 2010

Review: Fond de ten Miss Sporty pentru ten tanar


Exact denumirea sa m-a atras: "pentru ten tanar".Nu folosesc fond de ten decat de cateva ori pe an cand imi vine mie cheful si de aceea nu am investit intr-un fond de ten scump.Cel mai scump pe care il am e de la Avon si a costat in jur de 40-45 lei,dar dupa cum spuneam folosesc fondul de ten foarte foarte rar(maxim de 3 ori pe an).
Sa revin la Miss Sporty.

Ce promite:
-absoarbe excesul de sebum din piele
- curata pielea si previne aparitia cosurilor si a rosetii(perfect pentru tenul meu sensibil/uscat)
- catifeleaza pielea datorita agentilor emolienti

Ce spun eu:
Nu imi place.Am nuanta 02 Medium si arat ca un morcov cu ea.

Look of the day


Azi m-a atras ceva la tinuta Amandei Seyfried.Desi pare o tinuta banala,imi place foarte mult ideea de a combina jacheta cu croiala de frac cu pantaloni scurti.Am folosit prea multi de "cu"...I know :D:D:D

Blog of the day XVII


Award-ul de azi il acord lui Foxy.Vizitati-i blogul si veti intelege de ce.

Vampire vs. Fairy


Nu uitati de giveaway.Acesta se va inchide pe 10 septembrie la ora 10:00.

Look of the day


Azi imi place Cameron Diaz.Cred ca poza este una mai veche,dar asta chiar nu conteaza.De cate ori o vad raman surprinsa cat de bine arata la varsta ei.Da,probabil are n operatii estetice,dar degeaba ai daca nu faci ceva ca sa te mentii in forma.

luni, 6 septembrie 2010

Complexe...



Intotdeauna mi-am dorit sa port tocuri,dar aceasta dorinta mi-a fost "sfarmata" de un complex,nu unul mare dar......e vorba de inaltimea mea: 172-173 cm.Am "dobandit" acest indice de masura in urma anilor de sport de performanta pe care ii am in spate.
Sa revenim la tocuri...adevarul e ca nu pot rezista mai mult de o ora pe tocuri,dar daca nu as fi complexata de inaltime m-as stradui si m-as obisnui in cele din urma.
Mentiune 1: Imi plac mult fetele (nu in acel "fel") care desi sunt inalte poarta tocuri si le respect pentru faptul ca nu sunt complexate de asta.
Mentiune 2: Sa nu ma intelegeti gresit...nu am nici o problema cu inaltimea mea in general,am o problema doar atunci cand vine vorba de tocuri.

Blog of the day XVI


Award-ul de azi il ofer lui Sadie,care din cate am inteles e noua in blogosfera,dar se tine tare pe pozitie.Vizitati blogul ei.Nu o sa va para rau :):):):):)

Fashion Box: Back to...

Back to work

A venit toamna.Nimeni nu poate contesta asta.Ba e frig,ba e cald.Azi e placut afara,desi e cam racoare.Tinand cont de vreme va propun o tinuta care,cred eu, e potrivita pentru aceasta perioada.

Review: Nina Ricci Paris: L'air du Temps


Am acest parfum de ceva timp.Mi l-am dorit foarte mult dinainte sa il miros macar.M-a atras mai mult "ambalajul" decat parfumul in sine.Dar e ok.Nu "il port" des,deoarece mi se pare un parfum "complicat" potrivit pentru evenimente gen...sa zicem mers la o premiera la opera.Sper ca intelegeti ce vreau sa zic :-p
DETALII:
-a fost lansat in 1948
-este clasificat ca fiind un parfum rafinat,cu note florale spicy
-note:gardenie,iasomie,mosc,garoafa,lemn de santal,trandafir si iris
-este recomandat sa fie "purtat" seara
-sticluta de 50 ml a costat in jur de 110 RON,un pret foarte bun pentru cat timp persista

duminică, 5 septembrie 2010

Look of the day


Azi imi place tinuta lui Megan Fox.Intradevar nu are nimic special,dar pentru o zi normala eu zic ca este in regula.Per total,cum spuneam imi place,doar ca eu as fi ales o pereche de blugi stramti in partea de jos si sandale in nuanta curelei,dar oricum imi place si asa.

Review: Lip Mobile lip gloss compact


Ieri s-a intors mami "meu" din Los Angeles,unde a fost in vizita la sora mea.Banuiesc ca va intrebati eu de ce nu am fost.Long story...mie mi-a expirat viza si inca nu am toate actele necesare pentru green card,etc.Ei bine mi-a adus multe chestii dragute printre care si make-up stuff.
Am vazut mai demult aceasta paleta de luciuri de buze pe net si am rugat-o sa mi-o cumpere daca o gaseste.
PS: Sper ca in curand sa imi primesc aparatul(sa pot pune poze reale),care a fost trimis la service in Bucuresti.
Este o paleta draguta,contine culori foarte frumoase,cu o textura cremoasa care arata bine pe buze,dar au un gramaj foarte mic,din pacate.

Blog of the day XV


In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru postarile "in fuga" de ieri.
Blog award-ul de azi il ofer cu mare drag lui Elle Fowler a carei blog il citesc cu mare drag si tot cu mare drag ii urmaresc si canalul de pe youtube.

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Look of the day





































Azi imi place tinuta lui Taylor Momsen,tinuta care este foarte bine pusa in evidenta de machiaj si coafura.

Blog of the day XIV

Azi nu ma voi "lalai" pentru ca sunt in criza de timp.Deci pe scurt acord premiul lui Stars Glitter Magic.

Regret ca l-am cumparat

Mi-a recomandat cineva acest demachiant de la Farmec 2 in1 cu extract de migdale si echinacea,zicandu-mi ca este foarte bun.Ei bine regret profund ca l-am cumparat,deoarece chiar daca fardul il indeparteaza foarte bine,rimelul nu se prea duce chiar daca nu e waterproof si pe deasupra imi irita ingrozitor ochii.
Regret ca l-am cumparat,nu din cauza pretului,care oricum a fost unul modic,ci din cauza ca aveam asteptari mari dupa laudele care i-au fost insusite.

vineri, 3 septembrie 2010

Review: Oriflame Beauty Growth Booster


Folosesc acest produs de cateva luni si sincer se vede o diferenta.Tinand cont ca unghiile mele cresc foarte greu,aceasta "potiune" a accelerat cresterea lor.Acum nu va imaginati ca va dati o data cu ea si wow...veti avea unghii lungi in scurt timp.Nu!Dupa cum spuneam folosesc growth booster-ul de cateva luni (il aplic de 3 oi pe saptamana) si se vede o diferenta,care consta in faptul ca unghiile mele cresc mai repede.Daca ar fi sa pun timpul de crestere pe o scala de la 1-10 ar fi: 4 inainte de folosirea produsului,7 dupa folosirea sa.

Look of the day


Azi imi place look-ul lui Phoebe Tonkin,look care mi se pare foarte soft,poate si din cauza ca Phoebe este finuta.


Fard de pleoape Duo Contact Eye Avon


Pe langa nuantele pe care le vedeti in imaginea alaturata mai exista inca 3.

Mi-am cumparat doua farduri (Hot Chocolate&Snow Storm) dintre cele din imagine cu cateva luni in urma si am fost foarte dezamagita pentru cu erau slab pigmentate,asa ca le-am "uitat" intr-un sertar.Cu cateva zile in urma m-am decis sa le mai dau o sansa folosind ca baza un creion alb.Zis si facut.Rezultatul?Unul foarte bun.Aplicate peste creion,culorile arata minunat,ca in imagine.Acum pot spune ca sunt indragostita de Hot Chocolate si cu siguranta imi voi achizitiona si Rain Forest-ul.

Blog of the day XIII


In sfarsit fac aceasta postare la timp.Blog award-ul de azi il acord Andei a carei postari ma incanta de fiecare data.

Fashion Box: Soft

Soft smoothie


E vineri,ceea ce inseamna ca e una dintre zilele in care voi face o postare Fashion Box.Deoarece s-a incalzit putin,azi am ales o tinuta mai "subtirica".Nu am accesorizat-o mai mult,deoarece mi se parea ca o incarc.Cel mai probabil nu veti fi de acord cu lipsa gentii...dar pur si simplu nu am simtit nevoia sa aleg o geanta pentru ea,deoarece in acest caz mi se pare mult mai potrivit sa ne luam portofelul si telefonul in mana.

Sunt fericita

Sunt foarte fericita ca dupa o luna in care am respectat pasii pentru ingrijirea parului mentionati aici plus inca cativa(pentru care voi face o postare separata),parul meu a revenit la viata.Nu mai e tern,nu se mai rupe usor si in plus straluceste fara sa folosesc vreun produs destinat pentru asa ceva.

Look of the day


Am cautat foarte mult pana sa gasesc o vedeta cu o tinuta care sa ma multumeasca.Imi place tinuta lui Kim Kardashian,dar eu personal as fi ales alte sandale si alta geanta...sandalele ca sandalele,dar geanta?You know what I mean?

Blog of the day XII


Award-ul de azi(defapt de ieri,deoarece e 00:04) il acord lui Lestie.



Nu uitati de giveaway.

joi, 2 septembrie 2010

Urat

In una dintre postarile anterioare va rugam sa imi spuneti despre ce ati vrea sa fie noua rubrica pe care vreau sa o "inaugurez" cat de curand.
Citind comentariile am fost foarte surprinsa cand un "domn" care se pare ca ar fi foarte spiritual si credincios si etc. imi spune ca ceea ce ar vrea sa vada e (citez) "zeama de fructe pe fatza :)"(probabil pe fata mea).Nu stiu exact la ce s-a referit,poate nu ma duce pe mine capul,dar sincer eu cred ca nu a fost un "compliment"(ca sa zic asa).

Rubrica Fashion Box

Deoarece am observat ca nu va prea incanta aceasta rubrica, cu cateva zile in urma m-am decis sa renunt la ea,dar apoi m-am gandit mai bine si "soarta" ei a fost supusa la vot.Dat fiind faptul ca rezultatele au fost destul de apropiate (8 voturi pro,5 voturi contra) m-am tot gandit ce sa fac,iar in cele din urma am ajuns la concluzia ca voi pastra aceasta rubrica pentru persoanele pe care le intereseaza,dar pentru a nu le deranja pe celelalte voi face asemenea postari doar in zilele de luni,miercuri si vineri.

ATENTIE: NU confundati rubrica Fashion Box cu rubrica Look of the day

Random: Ce citesc?



Zilele trecute m-am hotarat sa mai "iau putin mana" de pe cartile cu vampiri pe care le-am citit toata vara si sa trec la ceva mai filozofic.Am trecut la "The Secret" de Rhonda Byrne.
Aceasta carte promite sa iti dezvaluie "secretul" in esenta lui,secret care a fost,se pare,detinut si de Lincoln,Shakespeare,etc.In ce consta acest secret?In forta de atractie,din cate am citit eu pana acum.Trebuie doar sa ai o atitudine pozitiva si dorinta de a reusi ceea ce ti-ai propus.
Mai multe nu va pot spune,deoarece nu am terminat inca cartea,dar v-o recomand atat ca si carte filozofica,cat si ca pe una autoeducativa.

Beneficiile ceaiului de musetel asupra parului

Prima oara cand am folosit ceaiul de musetel ca remediu natural pentru "podoaba capilara" a fost cand am vrut sa testez un sampon Pantene,in urma cu cateva luni.In urma "testului" m-am ales cu matreata.A fost prima si sper ca ultima oara cand am patit asa ceva.Nu va pot descrie in cuvinte cat eram de deprimata din aceasta cauza (in primele 3 zile nici nu am vrut sa ies din casa,ce sa mai merg la scoala?)Am incercat diferite seruri si solutii de la farmacii,dar nimic nu m-a ajutat,pana cand am descoperit pe net o rubrica in care cineva spunea ca ceaiul de musetel si otetul de mere indeparteaza matreata.Asa ca mama mi-a cumparat o cutie cu ceai de musetel.Dupa ce m-am spalat cu sampon(Nivea pare a fi singura marca pe care o suport),am aplicat balsamul si masca,la sfarsit mi-am turnat cam un litru de ceai pe par.Rezultat?A doua zi matreata abia se mai vedea,iar parul meu era mult mai stralucitor.Am continuat sa imi torn ceai pe par zilnic,timp de o saptamana si am scapat de matreata.Acum folosesc ceaiul de musetel o data pe saptamana pentru a conferii parului stralucire.
Vreau neaparat sa mentionez faptul ca pe produse (seruri,solutii,etc) am dat peste 300 RON,iar pe ceai 2RON si ceva.
Daca exista fete care se confrunta cu aceasta problema le sfatuiesc sa incerce aceasta metoda.

Am nevoie de parerea voastra

Am nevoie de parerea voastra,deoarece vreau sa adaug o noua rubrica,dar nu stiu exact ce.Ce ar trebui sa fie aceasta?Despre ce?

miercuri, 1 septembrie 2010

Fashion Box: Back to school

Back to school


Deoarece ne indreptam cu pasi repezi spre un nou an scolar,m-am gandit sa va prezint o tinuta "back to school".Mie imi plac nuantele gen peach pink care adauga o nota girlie si soft acestei tinute.What do you think?

P.S:Tinuta este potrivita doar daca meteorologii se tin de cuvant si de vineri se incalzeste.

Nu uitati de giveaway.

Blog of the day X and XI


Iar am ramas in urma cu aceasta postare,asta probabil pentru ca sunt concentrata asupra multor lucruri in acelasi timp.Chiar am nevoie de un orar.
Award-ul de ieri il acord lui makeuploveer,iar cel de azi lui Shopperita.

TRANSLATION(of the purple text): Yesterday's award is for makeuploveer and today's award is for Shopperita.

Look of the day


Azi imi place tinuta actritei Kristen Stewart.Sincer nu stiu cine ii este stilist,dar eu una nu ii pot aprecia munca.Sorry,stiu ca sunt rea,dar v-ati uitat la poze cu ea de la evenimente?Da,intradevar a purtat cateva tinute superbe,dar in rest...majoritatea aparitiilor ei m-au facut sa cred ca e o baba intr-un corp de tanara.
Sa revin.Tinuta aceasta imi place foarte mult.In primul rand imi place acea nuanta nude in combinatie cu negrul,iar mai apoi imi place si croiala tinutei.So...that's the look of the day!

Review: Astor Swing&Volume


Mi-am cumparat acest rimel pe la inceputul vacantei.Eram in Carrefour si am zis sa ma uit la standurile cu cosmetice.Cum ma tot uitam am vazut aceasta mascara.Nu stiu ce m-a atras la ea,dar am zis ca vreau sa o incerc.Am cumparat-o.Nu a costat decat 27 RON.
Desi nu folosesc intotdeauna aceast rimel sunt foarte incantata de el.Pentru mine chiar face ceea ce spune.Separa frumos genele,nu le incarca si le alungeste extrem de mult.Am ramas uluita cand am vazut cat de lungi mi le-a facut.Promit sa revin cu o poza in care sa vedeti efectul asupra genelor.

Castigatoare mini giveaway


Dupa cum va spuneam voi alege castigatoarea cu ajutorul random.org.Iar castigatoarea este Iguanitza.Felicitari!
Astept sa imi lasi datele(adresa+nume+prenume) tale pe adresa anamariaannya@yahoo.com