vineri, 30 iulie 2010

Pudra stralucitoare Avon


Desi mi-am promis ca nu voi mai cumpara nimic (in afara de cateva lucruri care chiar sunt de calitate) de la Avon nu am rezistat in fata "ispitei",in fata catalogului pe a carui pagina era prezentata aceasta pudra.Nici nu am stat pe ganduri si am zis "o vreau".Dupa cateva zile a sosit si comanda mult asteptata.
Speram ca pudra sa poata fi folosita si fara fond de ten,dar din pacate este aproape imposibil.Am incercat-o apoi pe fond de ten,dar am ramas putin dezamagita.Nu arata deloc natural,iar stralucirea aurie cu care se lauda este mai mult portocalie.Ei bine am zis "asta este" si am vrut sa ii pun capacul.Pune-l daca poti."M-am luptat" cu el cam cinci minute pana am reusit sa il pun fara sa compromit pensula.
Nota mea pe o scara de la 1 la 10 pentru acest produs este 4,5.

2 comentarii:

  1. Si eu sunt dezamagita de pudra stralucitoare, eu folosesc acum numai peria de la ea pentru ca mi se pare ok, daca folosesc si pudra par o galbejita:))
    Apropo de cum se pune capacul, se trage o chestie de plastic in sus peste perie si apoi pui capacul.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce idioata esti..capacu se pune fff repede...trebuia sa ridici o kestie`n sus k sa`l pui cu usurinta...dar dak n`ai avut kap si creier sa gandesti...:)))))

    RăspundețiȘtergere