joi, 2 septembrie 2010

Beneficiile ceaiului de musetel asupra parului

Prima oara cand am folosit ceaiul de musetel ca remediu natural pentru "podoaba capilara" a fost cand am vrut sa testez un sampon Pantene,in urma cu cateva luni.In urma "testului" m-am ales cu matreata.A fost prima si sper ca ultima oara cand am patit asa ceva.Nu va pot descrie in cuvinte cat eram de deprimata din aceasta cauza (in primele 3 zile nici nu am vrut sa ies din casa,ce sa mai merg la scoala?)Am incercat diferite seruri si solutii de la farmacii,dar nimic nu m-a ajutat,pana cand am descoperit pe net o rubrica in care cineva spunea ca ceaiul de musetel si otetul de mere indeparteaza matreata.Asa ca mama mi-a cumparat o cutie cu ceai de musetel.Dupa ce m-am spalat cu sampon(Nivea pare a fi singura marca pe care o suport),am aplicat balsamul si masca,la sfarsit mi-am turnat cam un litru de ceai pe par.Rezultat?A doua zi matreata abia se mai vedea,iar parul meu era mult mai stralucitor.Am continuat sa imi torn ceai pe par zilnic,timp de o saptamana si am scapat de matreata.Acum folosesc ceaiul de musetel o data pe saptamana pentru a conferii parului stralucire.
Vreau neaparat sa mentionez faptul ca pe produse (seruri,solutii,etc) am dat peste 300 RON,iar pe ceai 2RON si ceva.
Daca exista fete care se confrunta cu aceasta problema le sfatuiesc sa incerce aceasta metoda.

9 comentarii:

  1. Hm..Interesant.am sa incerc si eu:D pentru stralucire.

    Apropo,cineva nu are somnic si posteaza la ore tarzii pe blog!
    Si altcineva fara somnic comenteaza:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))hehe,asa e.Dar ma retrag in lumea vorbelor scrise.Am chef de citit 8-> Somn pufos iti urez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut astfel de probleme dupa ce am incercat un sampon foarte foarte scump din farmacie.Era in jur de 80 lei si mi l-a facut mama cadou.Nu pot spune cata matreata am facut inca de la prima utilizare.Consider ca remediile naturale sunt mutl mult mai eficiente :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am folosit o infuzie de musetel ca nuantator natural :)). Si pot sa zic ca am fost multumita fiindca mi-a deschis putin nuanta parului (sunt blonda), plus ca mirosea frumos parul si parca era si mai stralucitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna interesant, mai nou sunt adepta solutiilor naturale.

    RăspundețiȘtergere
  6. suna bine si o sa incerc si eu...o sa`ti spun rezultatul...

    RăspundețiȘtergere