luni, 6 septembrie 2010

Complexe...



Intotdeauna mi-am dorit sa port tocuri,dar aceasta dorinta mi-a fost "sfarmata" de un complex,nu unul mare dar......e vorba de inaltimea mea: 172-173 cm.Am "dobandit" acest indice de masura in urma anilor de sport de performanta pe care ii am in spate.
Sa revenim la tocuri...adevarul e ca nu pot rezista mai mult de o ora pe tocuri,dar daca nu as fi complexata de inaltime m-as stradui si m-as obisnui in cele din urma.
Mentiune 1: Imi plac mult fetele (nu in acel "fel") care desi sunt inalte poarta tocuri si le respect pentru faptul ca nu sunt complexate de asta.
Mentiune 2: Sa nu ma intelegeti gresit...nu am nici o problema cu inaltimea mea in general,am o problema doar atunci cand vine vorba de tocuri.

10 comentarii:

  1. te inteleg perfect. si eu am tot 173 si daca port tocuri ma simt prea inalta, nu pentru mine, dar in raport cu restul fetelor din anturajul meu. asa ca ma limitez la flats de cele mai multe ori, insa din cand in cand tot mai am cate-o scapare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ aqua_shell I can feel your pain haha:)) :)):)) si eu ma multumesc cu flats...tocuri port doar la ocazii speciale

    RăspundețiȘtergere
  3. In mare parte te inteleg, pentru ca am 1 70, dar nu trebuie sa fii complexata. Si eu ma simt ciudat cand toti din jurul meu sunt mai scunzi cu un cap decat mine, dar cand sunt pe tocuri, simt cum se intorc priviri dupa mine, de parca as fi vreun fotomodel pe podium (stiu, VISEEE) dar atat de mult imi creste increderea in mine in momentele alea incat ceva ma face sa nu renunt la tocuri.

    Nu port tocuri zilnic, doar cand ies undeva in oras, ocazii, etc. In general tind spre ceva mai comod, tocurile nu prea sunt alegerea mea cand vine vb de comoditate :D

    RăspundețiȘtergere
  4. mai da-mi mie 3 cm ;;) sa fim egale ;;)

    RăspundețiȘtergere
  5. La 1,73 chiar nu ar trebui sa fii complexata...eu am 1,70 si nu m-am gandit niciodata ca as fi inalta,ba dimpotriva.Nu stiu ce prietene aveti voi dar ale mele toate-s slabe si inalte,chiar ceva mai inalte ca mine,si mereu m-am simtit undeva la mijloc dorindu-mi cca 5 cm in plus sau macar 5 kg in minus.Nu puteam sa am si eu un anturaj mai ne-eclipsant! :))
    Eu ador tocurile si le-as purta non-stop,doar ca nu stiu din ce motiv in ultimii ani mi-a fost tot mai greu.Am si picioarele late si nu ma simt prea comod caci mi se umfla repede si incep sa ma stranga provocandu-mi uneori dureri de cap la propriu.
    Incep sa ma simt mai bine daca voi ziceti ca 1,70/1,73 inseamna inalt eu credeam ca e the usual :))
    Si ca o gluma,ma gandeam la "bomba sexy" iulia tabacaru...e adevarat ca-i vulgara,cam plina,decorata cu celulita,etc....dar ati vazut ce tocuri are mereu?Pe langa ca majoritatea sunt chiar in tendinte,sunt incredibil de inalte si cu toate astea parca s-ar fi nascut cu ele.In aceasta idee mi-am luat si eu unii cu toc de 13,cu gandul ca rezist macar de la masina pana la masa din bar/restaurant...ii am din martie si nici macar acum nu reusesc sa ies in ei desi ii purtam cate 1 ora prin casa sa ma obisnuiesc(dar stateam in pat) :))
    Hugs

    RăspundețiȘtergere
  6. Ramona the usual? :O Vaai eu la facultate am numai 1,50! :| Mi-ar placea si mie sa ajung intr-un loc numai cu fete de 1,70+ hahahaha - si asta a fost fara sa fiu rea cu fetele mai scunde, mereu mi-am dorit sa am 1,60-1,65 :((

    RăspundețiȘtergere
  7. Si prin anturajul meu fetele au 1,65 cam asa...totusi am 2 prietene foarte bune care sunt putin mai inalte ca mine...ma simt asa de bine cand sunt cu ele...ma simt asa mai micuta haha:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Lauren, m-ai facut sa zambesc.Ceea ce-i rar lately...ma simt de parca as fi facut nu stiu ce descoperire epocala.Recunosc ca am ceva standarde dubioase in materie de greutate fiindca am o obsesie cu siluetele anorexice(in care evident ca nu ma incadrez),asa ca daca cineva se plange ca-i slab ma uit cu jind si fara pic de intelegere.:)))
    Dar nu m-am gandit ca am probleme cu proportiile si in ce priveste inaltimea.Am jucat baschet cativa ani si eram cea mai scunda,drept pentru care nu existau decat 2 posturi pe care puteam sa joc si mereu imi luau fata colegele mai inalte,mai tot timpul eram dezavantajata.
    Pai si cele de 1,77-1,80 ce sa mai zica daca noi ne plangem?Las' ca baietii generatiei noastre oricum sunt inalti,deci putem purta linistite tocuri. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Join the club. Daca te uiti la postarile mele, printre primele, vei vedea un articol dedicat acestor "instrumente de tortura" :)

    Cat despre inaltimea ta...nu inteleg de ce esti complexata! O_o O femeie inalta pe tocuri e atat de sexy !
    Si eu am 1,73 , iar cand imi iau (din ani in pasti) tocuri , sunt si mai inalta si ma simt super cool ! Chiar n`ai de ce sa fii complexata, scoate`ti ideea asta din cap si poarta`le cu incredere atunci cand le porti !

    Eu le admir pe acele fete care poarta tocuri si nu se plang de dureri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am 1,78 inaltime si ador tocurile cat mai inalte. Ajung la aproape 2 m cu tocuri si asta ma face sa ma simt excelent. Si eu am facut mult sport cand eram mica si ii multumesc bunicii mele pt antrenamentele destul de dificile pe care le faceam la insistenta ei. Asta imi foloseste foarte tare acum pt ca am arderile rapide si nu ma ingras foarte usor. Intr-o lume cretina ca a noastra,a purta tocuri in plina zi,inseamna vulgaritate,dar seara,nu te opreste nimeni sa nu porti tocurile care ne fac pe noi,femeile,atat de fericite... Inaltimea ta este una dintre cele mai potrivite unei femei! Fii fericita pt asta! Mergi cat mai des cu tocuri,simte-le de parca ar face parte din definitia ta de faptura feminina si evita sa le porti in situatii solicitante ca sa eviti posibilele complicatii ale coloanei vertebrale! Imi pare sincer rau ca nu am vazut si eu blogul in septembrie,2010 atunci cand conversatia era propice...

    RăspundețiȘtergere