miercuri, 8 septembrie 2010

Cum puteti verifica daca buzele voastre chiar sunt hidratate



Pot spune ca am grija de buzele mele.Folosesc in fiecare zi balsam de buze si nu le umzesc ca apoi sa mi se crepe.Dar oare e suficient?
In aparenta da,dar in "esenta" nu.Desi buzele mele par foarte bine hidratate si fine,din intamplare am descoperit ca nu este asa.Cum am descoperit?Ei bine...citeam ca unul dintre trendurile make-upului in aceasta toamna-iarna vor fi buzele palide.Cum se obtin aceste buze palide?Aplicand fond de ten pe ele (cantitatea folosita tine de rezultatul pe care vrem sa il obtinem:mai mult fdt=buze mai palide).Aplicand fondul de ten am observat ca pe la mijlocul buzei inferioare am o dunga ciudata.Stiti ce era?Piele moarta,care inainte sa aplic fdt nu era absolut deloc vizibila.Ce am facut?Am luat faina de porumb,am umezit-o si am frecat usor.Rezultatul a fost unul bun,dar desi acest exfoliant homemade e foarte bun pentru fata,pentru buze e putin mai agresiv.
Acestea fiind spuse puteti incerca si voi sa realizati acest "test".Eu tot ce mai pot spune e ca in zilele ce urmeaza imi voi achizitiona un exfoliant pentru buze.

7 comentarii:

  1. Incearca miere amestecata cu zahar brun, hidrateaza si exfoliaza in acelasi timp. La mine da roade :)

    RăspundețiȘtergere
  2. exfloiant pentru buze? De ce sa dai banii cand iei o periuta de dinti si iti masezi usor buzele?:)
    Eu am o masca de buze de la Too Faced,am si scris despre ea...
    Si ma intreb : cum rezisti sa nu`ti umezesti buzele? Eu le si rup :(ughhh

    RăspundețiȘtergere
  3. La fel fac si eu Iguanitza si rau imi pare..am niste buze vai mama lor...Must get good lip balm

    RăspundețiȘtergere
  4. Serios? Nu sunt singura care`si rupe buzele ?! M`am linistit, credeam ca sunt anormala :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Blossoms and @Iguanitza...am incercat reteta cu zahar brun si miere masata pe buze cu o periuta de dinti moale :)) tare,nu?:)) A functionat destul de bine,dar parca aveam asteptari mai mari....poate prea mari :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Iguanitza.....eu acum ma abtin foarte usor pentru ca mi-am impus asta cu ceva timp in urma...acum nu mai simt nevoia sa le umezesc/rup...daca chiar imi vine cheful de asa ceva ma dau repede cu gloss sau ceva:))

    RăspundețiȘtergere
  7. incerc si eu sa ma abtin..numa` cand vad ce bine arata buzele nerupte ma simt atat de bine si incerc sa am mai multa grija de ele..

    eu stiu ca dupa ce iti masezi buzele cu periuta, pui niste miere pana se absoarbe (asta daca n`o mananci), dar la fel de bine merge si un balsam dupa.

    RăspundețiȘtergere