sâmbătă, 18 septembrie 2010

Garnier Lip balm: Shine


Dupa cum spuneam in urma cu destul de mult timp,sunt dependenta de balsamurile pentru buze.Le folosesc zilnic,aplicandu-le de cate ori imi amintesc(si imi amintesc cel putin din 20 in 20 de minute).
Ei bine acum o saptamana( cam asa),mi s-a terminat Nivea Pearl&Shine de care am fost foarte incantata.Recomand toate balsamurile pentru buze Nivea,deoarece hidrateaza foarte bine.
Deci...am zis ca nu imi mai cumpar Nivea,ci altceva.Sa "fiu deschisa" noutatilor.Ei bine mi-am cumparat acest balsam Garnier de care nu sunt multumita.Desi lasa buzelor un aspect roz,dragut,cu putin glitter,dar nu hidrateaza (am auzit ca varianta Repair e buna,dar nu am gasit-o cand l-am cumparat pe acesta).
In concluzie luni voi merge sa imi achizitionez un alt balsam,probabil Nivea.

7 comentarii:

  1. Eu am avut o experienta tare neplacuta cu Nivea. Aveam vreo 3 Fruity Shine-uri sau cum se mai numesc pe care le foloseam ca si tine, de foarte multe ori pe zi. Apoi am patit-o: am avut o perioada in care am fost plecata fara balsamul de buze Nivea si dupa doar cateva ore buzele mele erau extrem de crapate si aproape sangerau. Cu orice incercasem(unt, miere, chiar si ulei de masline) nu reuseam sa le repar. Am ajuns la concluzia ca buzele mele devenisera dependente de el. Asa ca am trecut pe Carmex, momentan merge bine si sper sa ramana asa :)
    Poate au fost buzele mele mai sensibile, sper sa nu patesti si tu la fel! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai pus pe ganduri.....poate ca din aceasi cauza ca si a ta (dependenta de Nivea)buzele mele nu reactioneaza pozitiv la alt balsam...hm...

    RăspundețiȘtergere
  3. S-ar putea sa fie si asta, eu iti doresc sa nu.. dar pentru orice eventualitate fa un mic experiment si incearca sa stai cateva zile fara sa il folosesti si vezi cum se comporta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu fac parte din categoria care nu schimba balsamul de la Nivea pentru nimic in lume :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am avut de la Garnier balsamul acela verde, cred ca e chiar repair. Si am fost tare incantata de el cat de bine hidrata buzele.
    Iti recomand Alverde cu galbenele (se gaseste exclusiv la DM) - costa 5 lei. Sau Oxyance City Rescue, gasit la Sensiblu, pret 15 lei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti recomand sa incerci Neutrogena. Nu are luciu sau glitter, dar e foarte bun mai ales in zilele de iarna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ladylike Blush chiar azi mi l-am cumparat si deocamdata pare un produs promitator :):):)

    RăspundețiȘtergere