luni, 20 septembrie 2010

Gelul antibacterian


De cand cu gripa porcina,rafturile farmaciilor si a supermarketurilor sunt pline cu spray-uri si geluri antibacteriene.
Intrebarea de pe buzele tuturor e "care este cel mai bun produs?".Daca li se face o propunere sfarsesc prin a cumpara fie cel mai scump produs pe principiul "cu cat mai scump cu atat mai bun",fie cel mai ieftin produs zicandu-si "calitatea ca si calitatea...gel antibacterian sa fie".
Ei bine eu folosesc asemenea produse dinainte de gripa porcina,deoarece calatorind cu mijloacele de transport in comun,taxiuri sau atingand diferite obiecte publice,riscam sa ne infestam cu o gama larga de virusi.
Ce m-a determinat sa folosesc acest gen de produse?Cazurile tot mai multe si dese de boli de piele contactate de prin autobuze.
Acestea fiind spuse va recomand sa folositi geluri/sparyuri antibacteriene.

5 comentarii:

  1. eu folosesc de cativa ani buni, gelul de la oriflame, nici nu era vorba pe atunci de gripa porcina.e bine sa-l ai prin gentuza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel de la Touch nu prea imi place si il prefer pe cel de la Protex. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc astfel de geluri de mai bine de 5 ani...

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu folosesc...dar in cazuri extreme e absolut divin! E unul de la Yves Rocher! Are un miros atat de placut incat stateam tot cu mainile pe la nas:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate stiu eu, gelurile antibacteriene au cam aceeasi compozitie - alcool etilic (sau etanol)96% si inca 2-3 ingrediente de umplutura, deci nu putem vorbi de geluri mai bune sau mai putin bune.

    RăspundețiȘtergere