marți, 28 septembrie 2010

M-am saturat

M-am tot gandit daca sa scriu despre asta sau nu.Am decis sa scriu,deoarece m-am saturat de unele persoane.In ultima perioada am primit cateva mailuri(ma asteptam sa fie comentarii pe blog) de la o domnisoara/doamna care ba imi zice ca sunt urata ca naiba,ba ca fac blogosfera de rusine,ba sa ma duc dracului,etc.
Ei bine,uite ca vreau sa ii raspund prin intermediul acestei postari.
1.Din moment ce imi critici fiecare postare in parte (macar fa criticile pe blog,te rog) cum poti afirma ca nu ai citi un blog jegos ca al meu?
2.Da,sunt urata,dar din fericire uratenia se poate elimina prin operatii estetice,dar inca nu am auzit de operatii care ti-ar putea reda bunul simt tie...deci eu am o sansa
3.Sunt blonda...asa si?
4.La dracu nu ma pot duce pentru ca nu cunosc drumul,poate mi-l arati tu intr-o zi cand ai timp
5.Chiar daca studiez teatrul,nu inseamna ca mint fetele cu postarile mele.P.S: vizioneaza cateva piese de teatru (du-te la un spectacol) si vei avea ocazia sa vezi ca actorul nu poate minti.Daca vei trece prin Cluj,te voi invita cu mare drag la un spectacol de al meu sa o vezi in carne si oase pe urata de mine.

La inceput m-au durut foarte tare cuvintele ei,deoarece mi-a mai adus cateva jigniri pe care chiar nu vreau sa le public,dar am decis sa nu ma las influentata de parerile negative,ci sa extrag din ele doar ceea ce m-ar putea ajuta.

8 comentarii:

  1. Eu zic sa ignori oamenii de genul.Trolli sunt peste tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, eu chiar nu inteleg de unde atata rautate?
    bun, nu-ti place un blog? uita-l, nu te mai uita pe el..
    Noi suntem alaturi de tine :*

    RăspundețiȘtergere
  3. O Doamne...eu nu inteleg persoanele astea. In primul rand sunt super curioasa cum arata aceste domnisoare care ne fac urate si ne jignesc. Chiar sunt curioasa...dar cred ca voi ramane cu asta. In al doilea rand, ce dracu se mai uita pe blog daca nu`i place!? Adica ce au aceste persoane cu noi, care avem placerea de a face reviews, machiaje, sa scriem!?
    In al treilea rand, sunt alaturi de tine si sper sa nu pui la suflet ce zic aceste fiinte...frustrate!

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu te mai supara. mai exista si oamenii rai... n-avem ce face. noi suntem alaturi de tine si iti citim blogurile cu mare drag! si sa fii mandra in continuare ca esti la teatru! nu orice e in stare de a urca pe o scena

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lestie Troli?! m-ai facut sa rad :)) :)) troli...probabil iti voi adopta termenul :)) ce-mi place...genial :)) :)) :))
    @Half_a_devil and @Iguanitza intotdeauna se va gasi o persoana care se crede va superioara celorlalti din toate punctele de vedere...*hugs*
    @A.M. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E prima data cand intru pe blogul tau si mi-a atras atentia aceasta postare. Vreau doar sa iti spun ca persoanele care fac astfel de afirmatii si critica asa pur si simplu pentru ca nu au altceva mai bun de facut, o fac din cauza proprilor lor frustrari. Continua ceea ce faci ca o faci bine :) ma refer la postarile de pe blog.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  7. haha, ce mi-a placut chestia cu actoria! :)) minti fetele pe blong, Doamne, asta nu am mai auzit-o.
    ignor-o, baga mailurile la spam si nici nu le mai citi.

    RăspundețiȘtergere