joi, 2 septembrie 2010

Random: Ce citesc?



Zilele trecute m-am hotarat sa mai "iau putin mana" de pe cartile cu vampiri pe care le-am citit toata vara si sa trec la ceva mai filozofic.Am trecut la "The Secret" de Rhonda Byrne.
Aceasta carte promite sa iti dezvaluie "secretul" in esenta lui,secret care a fost,se pare,detinut si de Lincoln,Shakespeare,etc.In ce consta acest secret?In forta de atractie,din cate am citit eu pana acum.Trebuie doar sa ai o atitudine pozitiva si dorinta de a reusi ceea ce ti-ai propus.
Mai multe nu va pot spune,deoarece nu am terminat inca cartea,dar v-o recomand atat ca si carte filozofica,cat si ca pe una autoeducativa.

5 comentarii:

  1. Iti recomand documentarul facut de BBC daca nu ma insel, cu acelasi nume ca si cartea- The Secret. Prima data l-am vazut acum 2 sau 3 ani dar de atunci l-am revazut de minim 4-5 ori. Daca o sa ai putin timp liber intr-o zi nu strica sa te uiti la el indiferent ca ai citit cartea sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa vad si filmul,dar am zis sa citesc intai cartea,deoarece se spune ca aceasta din urma are mai multe informatii...*hugs*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit si eu niste persoane vorbind despre forta de atractie, dar nu prea cred in asta. Tu ce parere ai? *curious*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu cred ca doar dorindu-ti ceva si gandindu-te constant la acel ceva il obtii,dar cred cu tarie ca daca ai o gandire pozitiva si faci ceva pentru a realiza acel ceva vei reusi...la mine functioneaza :):):)

    RăspundețiȘtergere
  5. am vazut si eu documentarul intr-o vreme in care eram deprimata(mai ca acum,caci oricum e starea mea naturala) si prietenii nu mai stiu cum sa ma trezeasca la viata asa ca au organizat chiar o seara speciala.:)
    Teoretic,cunosc o groaza de persoane care sunt foarte optimiste si self-confident si intr-adevar le merge bine...dar la mine nu prea functioneaza,ba dimpotriva,pare ca sfidez natura caci altfel nu imi explic cum de fiecare data cand ma entuziasmez,cu greu,pic si mai de sus.
    Nu stiu cat de eficient e in a reusi in viata,dar macar e o gandire sanatoasa.Gandind negativ ajungi inclusiv sa dezvolti afectiuni pe sistem nervos,spre exemplu uneori cand ma enervez ma patez pe gat si piept cateva minute,ca urticaria,iar cand sunt trista/suparata mi-e greata si nu pot manca nimic.

    RăspundețiȘtergere