sâmbătă, 4 septembrie 2010

Regret ca l-am cumparat

Mi-a recomandat cineva acest demachiant de la Farmec 2 in1 cu extract de migdale si echinacea,zicandu-mi ca este foarte bun.Ei bine regret profund ca l-am cumparat,deoarece chiar daca fardul il indeparteaza foarte bine,rimelul nu se prea duce chiar daca nu e waterproof si pe deasupra imi irita ingrozitor ochii.
Regret ca l-am cumparat,nu din cauza pretului,care oricum a fost unul modic,ci din cauza ca aveam asteptari mari dupa laudele care i-au fost insusite.

6 comentarii:

  1. Si mie mi-a facut bine acest demachiant. Am fost multumita si de cum indeparta rimelul.
    Oricum, la demachiante, treaba este foarte subiectiva. Ce mi se potriveste mie poate sa nu se potriveasca altei persoane si tot asa... imi pare rau ca nu ti-a mers cu el. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am folosit acum ceva timp acest demachiant. mi a facut bine..nu mi irita ochii absolut deloc(orium putine sunt cele care o fac) si imi indeparta orice urma de machiaj.. Deci, situatiile sunt diferite..imi pare rau ca nu ti a mers. ti-as recomanda altul, insa lucrurile sunt total diferite de la o persoana la alta deci cel mai probabil nu ti va merge nici acela. bafta>:D<

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti recomand demachiantul pentru ochi Nivea Visage. Eu il folosesc si pt ten. Curata si indeparteaza machiajul f. bine.

    In general prefer demachiantele lichide. Le gasesc mai eficiente comparativ cu cele sub forma de lapte, de exemplu.

    Iti mai recomand lotiunile micelare. Le gasesti in farmacii. Eu, de ex., folosesc lotiunea micelara Bioderma (cea pt ten sensibil). Sunt extrem de multumita de ea. Indeparteaza machiajul, curata. De toner nici nu mai ai nevoie. Imi place enorm de mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate esti sensibila si demachiantul asta te`a agresat. Eu iti recomand solutiile micelare, cum spunea si Tina. De cand le`am descoperit, doar astea mai imi plac! Au un pret mai marisor...dar sunt extraordinare! Era oferta pentru La Roche Posay 2 la pret de 1 (46 lei) sau de la Vichy 400 ml la pret de 35 lei.
    Sau incearca servetelele demachiante Pom Pom, sunt minunate si alea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-a placut foarte mult acest demachiant.Chiar nu am avut nicio alergie de la el sau altceva.Plus ca indeparta foarte bine fardurile,chiar si rimelul.Eu personal sunt foarte multumita de el,plus ca miroase:x foarte bine.Am vazut parca pe un blog un demachiant de la clinique cu 20 lei:)
    http://cosmetice-rickyluca.blogspot.com/ Acesta este blogul,eu am comandat de la ea cateva produse si sunt foarte multumita:) Plus ca sunt originale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma regasesc in ceea ce zici despre aceste demachiant. Pe mine nu m-a multumit..

    RăspundețiȘtergere