marți, 28 septembrie 2010

Review: Crema hidratanta pentru maini Arnica Essentiel Yves Rocher



































Dupa cum bine stiti deja imi plac foarte mult cremele dedicate mainilor.Va povesteam mai demult ca nu imi voi mai cumpara altele pana nu termin ce am...deci probabil anul acesta nu voi mai cumpara nici o crema si nici in primele luni ale anului viitor...ar fi minunea minunilor daca as rezista atat.Sa trec la subiect.
Aceasta crema si-a cumparat-o mama,care se pare se molipseste de la obsesia mea.Asta e foarte bine,zic eu...mai multi obsedati de creme,mai multe creme.Ce sa zic despre crema?Zice ca pastreaza tineretea mainilor si ca e buna si pentru unghii.De hidratat hidrateaza,dar nu ceva iesit din comun...am testat creme mult mai bune.Mirosul ma duce cu gandul la plante medicinale(din acelea ce se pun in ceaiuri) si la campuri in perioada primaverii.Nu ma deranjeaza in mod special mirosul,dar tinand cont ca persista bine (dupa o ora inca il simteam),as fi preferat sa aiba o alta aroma.
Nota:7

Un comentariu:

  1. Si eu sunt obsedata de cremele pentru maini;))Am vreo 5-6 si nu reusesc sa le termin:-< 2 de la yves rocher,una de la mavala,2 de la deliphy si o crema de la avene care am primit-o cadou de la iubit:))

    RăspundețiȘtergere