vineri, 8 octombrie 2010

De la fericire la disperare

Mi-am inceput ziua bine si am terminat-o incredibil de rau.De o ora plang de cate ori trec pe langa o oglinda.Pentru ca am avut un program mai scurt azi,am zis sa meg la coafor sa imi decolorez radacinile si sa ma vopsesc.Sun la salonul la care merg de obicei pentru a face o programare si imi spun ca nu mai au locuri libere pt azi.Ok,nici o problema.Merg la altul.Zis si facut.
Merg,ma primeste o domnisoara foarte draguta si incepe.Ma intreaba ce nuanta de blond vreau si ii zic ca un blond miere,defapt il arat pe gama de culori.Incepe sa imi "mestereasca" parul si la final ghiciti ce?????Parul meu e un blond verzui...si mai are si tupeul domnisoara sa imi spuna ca vopseaua dinainte era robabil de proasta calitate si de aceea a iesit asa.Poftim?Cum nu sunt genul care sa se certe,i-am zis doar sa isi controleze tonul si am plecat.Dupa ce am iesit pe usa am inceput sa plang ca un copil caruia i s-a stricat jucaria preferata.
Bineintele ca salonul la care merg in weekend nu are program,asa ca tot sfarsitul saptamanii il voi petrece izolata de societate,inchisa in casa.Multumesc coloristelor profesioniste!

2 comentarii:

  1. offff... imi pare rau ca s`a intamplat asta. E inadmisibil ce ai patit. Ar trebui sa faci reclamatie sau ceva. Data viitoare te vopsesti singura. Si ca sa nu stai atata, du`te tu si ia`ti acum o vopsea si fa`te .

    ps : ai trimis premiile de la giveaway?

    RăspundețiȘtergere
  2. e aiurea rau cu, coafezele astea tampite...acelasi lucru l-am patit si eu ieri cand am constatat ca am un breton execrabil pe care as fi putut sa-l fac si eu la betie.M-am jelit groaznic cateva minute bune dar am decis sa o las balta pentru ca lacrimile mele nu il fac sa creasca.
    Mi se pare cel mai mare chin sa merg la coafor pentru ca niciodata nu-mi iese tunsoarea exact cum vreau :-<...imi pare rau pentru culoarea ta...dar don't worry...be happy :D

    RăspundețiȘtergere