sâmbătă, 21 august 2010

6 before a giveaway

Dupa cum spuneam intr-o postare anterioara,cand voi avea 10 "urmaritori/urmaritoare" voi organiza un giveaway.Momentan am 4 "urmaritoare" si sunt foarte fericita,deoarece nu ma asteptam sa am nici macar 1. Wow chiar sunt fericita si chiar sper sa ating magnificul numar de 10 :D:D:D ca sa pot organiza giveawayul :):):)

8 comentarii:

  1. Na cu mine sunt 5 :) Dar tot nu vad acolo unde scrie cu galben si tu nu vrei sa schimbi culoarea...imi chinui ochisorii
    pup

    RăspundețiȘtergere
  2. @iguanitza poti pune ce culoare vrei din computerul tau ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur foarte mult ca numarul tau de urmaritoare creste! *hugs* Si eu am fost foarte surprinsa sa vad ca am urmaritoare la blog,desi am postat rar din cauza scolii/inscrierii la faculta.

    O seara placuta si la cat mai multe cititoare!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa ajungi in curand. E mai greu la inceput. Nici eu nu ma asteptam sa ma urmareasca cineva cand am creat blog-ul :D Kiss!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @iguanitza O...ce frumos din partea ta...nici nu stii cat de mult ma bucur :*:*:*
    @Lestie :* >:D<
    @Adina :* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa ajungi la cat mai multe persoane, desi nu asta conteaza neaparat, daca faci ce-ti place, persoanele vor veni de la sine. Eu pe principiul asta ma ghidez si mai niciodata nu ma uit daca au mai crescut sau nu.
    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu sunt la inceput.. si sincer am mai avut cateva tentative care au esuat lamentabil, insa acum nu mai am de gand sa renunt.

    mi-a placut ce am gasit la tine pe blog, si uite asa..azi te-ai mai ales cu o "urmaritoare"

    RăspundețiȘtergere