duminică, 22 august 2010

Michelle Phan' s DYI pore strips

Citind azi cateva postari ale lui aqua_shell m-am hotarat sa incerc si eu aceasta metoda de eliminare a punctelor negre.Am luat un pahar,am pus o lingura de lapte si un plic de gelatina,l-am introdus timp de 10 secunde la microunde iar apoi cu o pensula pentru aplicarea fondului de ten am inceput sa intind amestecul pe nas.M-am cam chinuit deoarece deja se intarea.La inceput am crezut ca nu voi rezista nici macar un minut cu ea pe nas din cauza mirosului (gen lapte dulce) care imi provoca greata.Totusi am rezistat.Cand a sosit momentul adevaului...ei bine am luat jos "banda" dar punctele negre nu au disparut.
Poate pentru altele functioneaza,dar pentru mine nu.Pana acum singura metoda (folositoare in cazul meu) homemade care chiar indeparteaza aceste imperfectiuni este faina de porumb putin umezita.Freci putin zona in care ai puncte negre si badabim badabuuum ele dispar,iar pielea e mult mai fina.

3 comentarii:

  1. interesant...ma bucur ca nu sunt singura tepuita de uimitorul DYI :)) de faza cu faina de malai nu stiam :) si aia suna interesant dar nu stiu daca sa ma risc acuma :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer de la faina nu ai ce pati...cel putin eu nu am patit nimic niciodata,iar tenul meu e destul de sensibil,uneori chiar foarte sensibil daca folosesc produse neadecvate :):):) Asa ca nu stiu ce sa iti zic...e decizia ta :):):)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc malaiul, eventual, ca sa il mai inmoi si sa nu zgarie tenul, il amestec cu putin lapte si in bag cateva secunde la microunde, ca sa se mai umfle malaiul.

    RăspundețiȘtergere