marți, 31 august 2010

Review:Strawberry Body Butter


Cum va spuneam intr-o postare anterioara sunt obsedata de creme hidratante pentru corp pe care sa nu fiu nevoita sa le aplic mai mult de o data pe zi.Totodata va spuneam ca sunt foarte incantata de lotiunea Dry Skin SOS de la Avon,care din pacate este pe terminate.
Zilele trecute am primit de la tata...da a-ti citit bine...de la tata acest unt de corp de la The Body Shop...by the way avem un astfel de magazin in Cluj???whatever.
Chiar daca este o crema pentru piele normala,untul de shea isi face foarte bine treaba si hidrateaza si pielea uscata(desi din punctul meu de vedere lotiunea de la Avon isi face mai bine treaba).Imi place foarte mult si mirosul (de capsuni,dupa cum v-ati dat seama),deoarece nu este acea "aroma" toxica,artificiala,ci miroase...natural.

Nu uitati de mini giveaway si mai ales de giveaway

5 comentarii:

  1. Cred ca iti vine sa o mananci:)) Sa o folosesti cu placere!

    Apropo,daca ai timp intr-o zi,dupa ce ma mut in Cluj,poate imi spui si mie pe unde sunt magazinele mai importante cu make-up stuff.Stiu ca este DM in cluj dar habar nu am unde:-/ Si chiar imi place magazinul ala.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primele luni de facultate, intrand intr-un Body Shop, am deschis un tester de astfel de unt si am intins putin pe mana. Efectiv am stat numai cu mana la nas si mi l-am dorit mult. Cand mi l-am permis, nu l-am mai luat, nu stiu de ce...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ughhh...DM in Cluj ? De cand?

    The Body Shop nu e din cate stiu eu...

    RăspundețiȘtergere
  4. @iguanitza...din cate am auzit este,dar nu am fost suficient de curioasa incat sa vad unde...promit ca zilele viitoare sa cercetez si iti voi spune

    RăspundețiȘtergere