joi, 26 august 2010

Un mini giveaway pentru azi!

Buna!Deoarece azi e o zi insorita :)) m-am hotarat sa fac un mini giveaway.Castigatoarea va primi un fard Farmasi si un cadou.Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa imi spuneti de ce ati vrea sa fiti voi castigatoarea.Cea mai convingatoare va castiga.Mini giveaway-ul se va inchide azi la ora 23:30,iar la ora 24:00 va fi anuntata castigatoarea.
Nu uitati de giveaway-ul principal.

11 comentarii:

  1. Buna Annya:)
    Mi-as dori sa fiu eu castigatoarea acestu giveaway pentru ca nu am castigat niciodata nimic:(
    Din punctul asta de vedere ma consider o persoana ghinionista.Imi place sa incerc cat mai multe produse si sa imi exprim parerea in giveaway-uri;)) De altfel am avut si o pudra farmasi de care m-am indragostit si as dori sa incerc si acest fard:)

    Felicitari pentru blog si pentru giveaway~~

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Mi-as dori sa castig pentru ca nu am avut ocazia pana acum sa incerc niciun produs de la Farmasi si chiar mi-ar face placere,fiind niste produse cat de cat mai accesibile.Totodata,as considera acest fard un fel de cadou de sfarsit de vara/inceput de toamna/inceput de facultate.

    O zi cat mai frumoasa in continuare iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot participat la giveaway-uri si concursuri, dar nu am castigat nimic pana acum.
    As vrea sa castig pentru ca nu am mai incercat produsele Farmasi pana acum si as vrea sa le testez.
    Unii spun ca au o calitate destul de buna, altii ca sunt doar accesibile, dar nu au o calitate extraordinara. As vrea sa le incerc si eu pentru a ma convinge...
    Sper sa am ocazia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dat fiind faptul ca sunt incepatoare in scrisul de bloguri, mi-ar prinde bine un cadou de incurajare. :D Pana acum am participat la cateva giveaways, dar n-am avut sansa sa castig tocmai eu.
    In plus, stiu ca fardurile de la Farmasi sunt bune, am si eu o trusa ca a ta despre care am scris deja, si as vrea sa-mi maresc colectia, care oricum nu e prea generoasa.
    Oricum, multumesc pentru sansa oferita!

    RăspundețiȘtergere
  5. In comentariu am precizat faptul ca imi place sa imi exprim parerea in giveaway-uri;))...Am gresit.Vroiam sa spun ,,review'' dar din cauza emotiilor;)) am gresit.Sper sa imi aprobi comentariul si sper ca totodata sa intelegi micuta mea greseala.Astept cu nerabdare anuntarea castigatoarei.Orice produs mi-ar prinde foarte foarte bine.Colectia mea de farduri este foarte foarte redusa.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. ce dragut:X felicitari pentru idee :) as vrea sa castig pentru ca anula sta a fost destul de ghinionist pentru mine si pentru ca de curand m-am indragostit de fardurile farmasi (vezi review la mine pe blog) le ador pur si simplu. mi se pare ca sunt calitate geniala pentru pretul pe care il au. Good luck everyone:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa bafta fetelor. Eu abia ce mi-am achizitionat cateva produse farmasi, chiar sunt multumita de ele. Nu stiu fardurile cum sunt dar poate o s ane spuna castigatoarea cateva impresii dupa ce il foloseste. kisses

    RăspundețiȘtergere
  8. hey>:D< dragut din partea ta sa organizezi acest mini giveaway.. sunt convinsa ca toate ne dorim sa castigam premiul oferit de tine. Sunt incepatoare la capitolul "farduri" pana de ceva timp machiajul meu insemna decat putin creion, rimel si eram gata de plecare. Insa de cand am inceput sa urmaresc toate aceste minunatii de bloguri de make-up..mi s-a deschis "apetitul". Asa ca sunt nerabdatoare sa imi pun imaginatia la munca si sa schimb ritualul meu de frumusete de pana acum. Mi-ar prinde bine fardul de la farmasi, sunt curioasa sa-l incerc.. si sunt convinsa ca daca-mi va placea, colectia mea o sa contina de acum muuuult mai multe farduri.

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna! Interesanta ideea cu quick giveaway pentru o zi :)

    De ce as vrea sa fiu eu castigatoarea? Pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda despre produsele Farmasi insa nu am reusit sa testez niciunul din ele pentru ca nu se gasesc la mine in oras :( Desi am auzit ca se gasesc cam pe oriunde, am cautat dar n-am gasit :|

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  10. Am uitat sa spun STOP GIVEAWAY...silly me haha

    RăspundețiȘtergere